Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ.  Ν. ΣΕΡΡΩΝ

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

           Σε μία περίοδο όπου απαιτείται ενότητα όλων των δυνάμεων στη Νέα Δημοκρατία, ώστε να υπάρξουν νικηφόρα αποτελέσματα στις Νομαρχιακές και Δημοτικές Εκλογές, κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα, κατεφερόμενοι κατά προσώπων, που εδώ και χρόνια έχουν μία αταλάντευτη και καθαρή πορεία που συμβαδίζει με τις αρχές και της αξίες της Νέας Δημοκρατίας.

            Όλοί αυτοί πέραν του προσωπικού – πολιτικού οφέλους που προσδοκούν μέσα από τις Εκλογές της Αυτοδιοίκησης, επιδιώκουν με ανυπόστατες και κακόβουλες διαδόσεις, να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο, να πλήξουν πολιτικά πρόσωπα, αλλά και αυτούς τους ίδιους Υποψηφίους, τους επιλεγέντες από την Νέα Δημοκρατία.

            Το πρόσωπο και η πορεία του Θεόφιλου Λεονταρίδη δεν κρίνεται σήμερα από τις ανυπόστατες κατηγορίες κάποιων, αλλά διαχρονικά από την έντιμη και καθαρή του στάση σε όλους τους αγώνες της Νέας Δημοκρατίας, και από την καθημερινή του συμπεριφορά μέσα στην κοινωνία η οποία τον ανέδειξε.

            Η δεδομένη και αυτονόητη υποστήριξη του προς τους Υποψηφίους στο Δήμο Σερρών και στην Νομαρχία Σερρών πηγάζει από την επιδίωξή του να καταγραφεί μία περίλαμπρη νίκη στις Εκλογές της Αυτοδιοίκησης, που θα δώσει ένα σαφές πολιτικό μήνυμα για της επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές, αλλά και από τον σεβασμό και την προσήλωση τους στις αρχές του Κόμματος και κυρίως στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Καραμανλή, που ευελπιστεί σύντομα να αναλάβει τις τύχες της Χώρας και τον οποίο στήριξε από τους πρώτους Βουλευτές από την πρώτη στιγμή με όλες του τις δυνάμεις.

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει