Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Εκφράζω από καρδίας τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στις εξετάσεις και πέτυχαν την είσοδο τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

Εκφράζω από καρδίας τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στις εξετάσεις και πέτυχαν την είσοδο τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας .
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες σας όλα αυτά τα χρόνια .
Στους μαθητές που δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσουν να κάνουν μα κυρίως εύχομαι να μη σταματήσουν να αγωνίζονται για τα όνειρα τους , εύχομαι να μη το νιώσετε ως αποτυχία και ως τέλος, αλλά ως μία νέα αρχή , ως ευκαιρία για μία νέα προσπάθεια για να φτάσετε στην δική σας Ιθάκη !
Είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό το ταξίδι της γνώσης : Ξεκινάμε πρωτάκια , φοβισμένα και ντροπαλά , γνωρίζουμε σιγά σιγά τον κόσμο μέσα από τα όσα μας προσφέρει το δημοτικό , το γυμνάσιο και το λύκειο. Γευόμαστε τα αισθήματα φιλίας , μαθαίνουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τους άλλους , μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε τις στεναχώριες ….
Μετά από το ταξίδι αυτό των 12 χρόνων φτάσατε στο σήμερα . Με καρδιοχτύπι περιμένατε να μάθετε εάν οι προσπάθειες σας όλων των προηγούμενων χρόνων, απέδωσαν και αν μπορείτε να συνεχίσετε το ταξίδι της μάθησης που θα σας οδηγήσει στην πραγματοποίηση του στόχου σας..
Όσοι καταφέρατε να εισαχθείτε θα βιώσετε από την χρονιά αυτή ξεχωριστές εμπειρίες και θα συνεργαστείτε για την επέκταση των ορίων των γνώσεων σας . Εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε το όνειρο σας, να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών σας να πετύχετε τους στόχους σας και να προχωρήσετε όπως θέλετε στη ζωή σας.
Αυτό που μετράει είναι αφενός να αγαπάμε τη γνώση , να την επιδιώκουμε και να την αξιοποιούμε προς όφελος της κοινωνίας και του εαυτού μας και αφετέρου να πιστεύουμε στον εαυτό μας και τις δυνάμεις μας . O Βολγανκ Γκαιτε ανάμεσα στα πολλά σοφά είπε και το εξής : « Μαγεία είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου . Αν μπορείς να το κάνεις αυτό μπορείς να κάνεις τα πάντα» ενώ ο έλληνας ποιητής μας .Κ. Καβάφης συμβουλεύει : «Πάντα στον νου σου να χεις την Ιθάκη . Το φθάσιμον εκεί είν ο προορισμός σου»

 

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει