Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Επίλυση Προβλημάτων Πυροσβεστών

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ.  Ν. ΣΕΡΡΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: “Επίλυση προβλημάτων Πυροσβεστών ”

Για τις εκκρεμότητες που αντιμετωπίζουν οι Πυροσβεστικοί υπάλληλοι σε δίκαια αιτήματα τους που αφορούν αποπληρωμή απασχόλησης τους επισκέφθηκε ο Βουλευτής κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης το Υπουργείο Δημόσιας Τάξεως με σκοπό την επίλυση τους . Συγκεκριμένα;

1) Για οφειλόμενα της νυκτερινής απασχόλησης των πυροσβεστών του Β’ εξαμήνου 2000 το Υπουργείο δεσμεύτηκε ότι θα καταβληθούν το τελευταίο πενθήμερο του Οκτωβρίου .

2) Τα υπόλοιπα οφειλόμενα από το “Επίδομα Δασών” θα καταβληθούν εντός των προσεχών ημερών.

3) Τα οφειλόμενα οδοιπορικά λόγω εκτός έδρας απασχόλησης είναι στο λογιστήριο και καταβάλλεται προσπάθεια να δοθούν μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα.

4) Για την απασχόληση πέραν της ανά βδομάδας πενθήμερης εργασίας (οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις) έτους 2000 αυτά σε συνεννόηση με το νέο επιτελείο του Υπουργείου Οικονομικών και επειδή δεσμεύθηκε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης με τον Υφυπουργό κ. Δρυ πρίν τον ανασχηματισμό να δοθούν μέχρι 15-11-2001 θα καταβληθούν το πολύ στις αρχές Δεκεμβρίου.

Παράλληλα ο Βουλευτής κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης επισκέφθηκε τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Φούρλα και τον Υπαρχηγό κ. Γαλανόπουλο για διάφορα προβλήματα τις Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των Πυροσβεστικών κλιμακίων του Ν. Σερρών.

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει