Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Επίσκεψη στη δημιουργική δομή ΚΔΑΠμεΑ-Ηλιαχτίδα στο Κ. Μητρούσι.

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

Επισκέφτηκα στο Κ. Μητρούσι την δημιουργική δομή ΚΔΑΠμεΑ-Ηλιαχτίδα τα παιδιά που με μεγάλη αγάπη και στοργή φροντίζει ο Σύλλογος με τους άξιους ανθρώπους του Προσωπικού .

Ο Σύλλογος ενημερώνει και στηρίζει τα άτομα με αυτισμό και με τις δράσεις του ευαισθητοποιεί την τοπική κοινωνία ως προς την συγκεκριμένη διαφορετικότητα .

Είναι μία Αχτίδα Ελπίδας Αλληλεγγύης και Δημιουργίας και αξίζει τη συμπαράσταση όλων μας .

Να θυμόμαστε πάντα πως τα παιδιά και οι ενήλικες με αυτισμού αποτελούν ισότιμα μέλη του σχολικού , κοινωνικού και εργασιακού περιβάλλοντος και έχουν ίσα δικαιώματα με όλους τους άλλους στη ζωή .

Συγχαρητήρια

στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων με Αυτισμό Ν. Σερρών ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ για την ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποίησε με θέμα : «Κίνηση στις Διαταραχές Αυτιστικού Φαντάσματος – Η αισθητηριακή αντίληψη σε άτομα με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος .

Με την αφορμή αυτή θα θελα , να συγχαρώ την Πρόεδρο Σουλτάνα Λαμπροπούλου) που στις 8-5-22, ημέρα της Γιορτής της Μητέρας , τιμήθηκε από τη Φιλόπτωχοη Αδελφότητα Κυριών Η ΕΜΜΕΛΕΙΑ, μαζί με την κα Ελένη Νομίδου ( Πρόεδρο του ΣΟΦΨΗ Σερρών , για το ανεκτίμητο κοινωνικό τους έργο και να ευχηθώ και στις δύο τόσο αξιόλογες συμπολίτισσες μας , Μητέρες και Πρόεδροι Συλλόγων , καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο τους.

 

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει