Επίσκεψη στη δημιουργική δομή ΚΔΑΠμεΑ-Ηλιαχτίδα στο Κ. Μητρούσι.

Share:

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

Επισκέφτηκα στο Κ. Μητρούσι την δημιουργική δομή ΚΔΑΠμεΑ-Ηλιαχτίδα τα παιδιά που με μεγάλη αγάπη και στοργή φροντίζει ο Σύλλογος με τους άξιους ανθρώπους του Προσωπικού .

Ο Σύλλογος ενημερώνει και στηρίζει τα άτομα με αυτισμό και με τις δράσεις του ευαισθητοποιεί την τοπική κοινωνία ως προς την συγκεκριμένη διαφορετικότητα .

Είναι μία Αχτίδα Ελπίδας Αλληλεγγύης και Δημιουργίας και αξίζει τη συμπαράσταση όλων μας .

Να θυμόμαστε πάντα πως τα παιδιά και οι ενήλικες με αυτισμού αποτελούν ισότιμα μέλη του σχολικού , κοινωνικού και εργασιακού περιβάλλοντος και έχουν ίσα δικαιώματα με όλους τους άλλους στη ζωή .

Συγχαρητήρια

στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων με Αυτισμό Ν. Σερρών ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ για την ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποίησε με θέμα : «Κίνηση στις Διαταραχές Αυτιστικού Φαντάσματος – Η αισθητηριακή αντίληψη σε άτομα με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος .

Με την αφορμή αυτή θα θελα , να συγχαρώ την Πρόεδρο Σουλτάνα Λαμπροπούλου) που στις 8-5-22, ημέρα της Γιορτής της Μητέρας , τιμήθηκε από τη Φιλόπτωχοη Αδελφότητα Κυριών Η ΕΜΜΕΛΕΙΑ, μαζί με την κα Ελένη Νομίδου ( Πρόεδρο του ΣΟΦΨΗ Σερρών , για το ανεκτίμητο κοινωνικό τους έργο και να ευχηθώ και στις δύο τόσο αξιόλογες συμπολίτισσες μας , Μητέρες και Πρόεδροι Συλλόγων , καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο τους.

 

Previous Article

Εγκαίνια της γιορτής κερασιού στην Αναστασιά Σερρών.

Next Article

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 109 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Νιγρίτας και της ευρύτερης Βισαλτίας 17-20 Ιουνίου 1913 .