Επιλύεται το πρόβλημα των βοσκοτόπων και διασφαλίζονται τα δικαιώματα των κτηνοτρόφων

Share:

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
Ν. Σερρών

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θέμα : «Επιλύεται το πρόβλημα των βοσκοτόπων και διασφαλίζονται τα δικαιώματα των κτηνοτρόφων».

Τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κο. Αποστολάκο και την Αντιπρόεδρο κα. Χαλκιά επισκέφθηκαν ο βουλευτής Σερρών κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης μαζί με τους Δημάρχους Σιντικής κ. Απ. Καρύδα και Ηράκλειας κ. Κοτσακιαχίδη για το επείγον ζήτημα των βοσκοτόπων που έως τώρα  δημιουργούσε πρόβλημα αναφορικά με την ενεργοποίηση  των δικαιωμάτων των κτηνοτρόφων.

Ως γνωστόν το μεγάλο αυτό πρόβλημα των βοσκοτόπων το έθεσε ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης προς την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  σε δύο συζητήσεις στη Βουλή την 20-06-2013 και την 04-07-2013 και για τρίτη φορά σε συνάντησή του με τον Υπουργό κ. Τσαυτάρη.

«Να βρεθεί λύση ώστε να μη χάσουν ενισχύσεις οι κτηνοτρόφοι, κυρίως σε μια περίοδο που οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να δημιουργήσει επιπτώσεις, εν όψει  και της νέας ΚΑΠ, στο εισόδημα των παραγωγών, είχε τονίσει ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης».

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ο ΟΠΕΚΕΠΕ όλο το καλοκαίρι και εως τώρα συνεργάστηκαν για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα αυτό ώστε να διασφαλιστεί η μη απώλεια δικαιωμάτων των κτηνοτρόφων.

Ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ και η Αντιπρόεδρος στην σύσκεψη που είχαν με τον βουλευτή κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη και τους δύο Δημάρχους κ. Απ. Καρύδα και κ. Κοτσακιαχίδη τους ανακοίνωσαν ότι δόθηκε λύση για τους βοσκοτόπους και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για τους κτηνοτρόφους αφού διασφαλίζονται όλα τα δικαιώματά τους.

Previous Article

Να επιμηκυνθεί ο χρόνος αποπληρωμής δανείων με εγγύηση Δημοσίου, για επιχειρήσεις που παλεύουν να επιβιώσουν

Next Article

Πρόσθετο δικαίωμα (επικόμιστρο) Ραδιοταξί