Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Ευχαριστήριο Μήνυμα

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ.  Ν. ΣΕΡΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

Η επανεκλογή μου στο αξίωμα του βουλευτή , με τη δική σας στήριξη, αποτελεί τη δικαίωση μιας πολύχρονης συνεπούς και έντιμης πορείας στην πολιτική μου διαδρομή.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια.

Να είστε βέβαιοι, ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για να ανταποκριθώ στις δικές σας ελπίδες και προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, για το Νομό μας που όλοι αγαπάμε.

Στις κρίσιμες αυτές στιγμές που περνά η παράταξή μας, όλοι μαζί συστρατευμένοι και ενωμένοι, χωρίς διαχωρισμούς, με μαχητικότητα, πολιτικό ήθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό της Νέας Δημοκρατίας.

Με απεριόριστη εκτίμηση

 Θεόφιλος Λεονταρίδης

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει