Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Εύχομαι το Φως των Θεοφανείων να αγγίξει τις καρδιές μας , να φωτίζει κάθε σκέψη, κάθε βήμα στη ζωή μας ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα καθημερινά μας προβλήματα.

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Η νίκη του φωτός απέναντι στο σκοτάδι και ένα νέο ξεκίνημα της ανθρωπότητας…

Εύχομαι το Φως των Θεοφανείων να αγγίξει τις καρδιές μας , να φωτίζει κάθε σκέψη , κάθε βήμα στη ζωή μας ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα καθημερινά μας προβλήματα .

Εύχομαι το 2024 να είναι μια χρονιά φώτισης, ελπίδας και χαράς για όλες τις Ελληνίδες, όλους τους Έλληνες , όλο τον κόσμο ,να είναι γενναιόδωρο στις χαρούμενες στιγμές και φειδωλό στις στενάχωρες !

Ενωμένοι οι Έλληνες να πάμε μπροστά στηριζόμενοι στην αθάνατη Ιστορική μας Κληρονομιά, και να χτίσουμε, όλοι μαζί και υπό όρους αρραγούς ενότητας, το μέλλον που μας αναλογεί και μας αρμόζει.

Το Άγιο Πνεύμα και ο Θεάνθρωπος να μας βοηθήσει να γυρίσουμε σελίδα , να επανορθώσουμε , να γιατρέψουμε τις πληγές του χθες , να αγκαλιάσουμε με σεβασμό και αγάπη κάθε ηλικιωμένο , κάθε μοναχικό , κάθε πονεμένο συνάνθρωπο μας ….να ελπίσουμε σε ένα φωτισμένο και ευλογημένο αύριο !

Χρόνια Πολλά με υγεία και φώτιση !

Εγκάρδιες ευχές για χρόνια που ανέμελα ξεμακραίνουν και ολόφωτες χαρές που δεν στερεύουν σε κάθε εορτάζουσα και κάθε εορτάζοντα σήμερα !!!

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει