Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Ηγετική μορφή, ανοιχτό μυαλό, προσφορά στην πατρίδα, σύμβολο ενότητας για τη Ν.Δ.

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Σε μία δύσκολη εποχή για τη Ν.Δ , εγώ μαζί άλλους πέντε συναδέλφους Βουλευτές άλλων νομών , πιστέψαμε οτι ο Κώστας Καραμανλής θα πρέπει να ηγηθεί της παράταξης μας. Βάλαμε το πρώτο λιθαράκι , προστέθηκαν και άλλοι , και με αρκετή επιμονή φτάσαμε στο να εκλεγεί Πρόεδρος της παράταξης μας. Δε κάναμε λάθος . Ο Κώστας Καραμανλής ενέπνευσε με τον πατριωτισμό του και την αγάπη του , και ο κόσμος με μία απίστευτη δυναμική τον ανέδειξε στο αξίωμα του Πρωθυπουργού .

Η φιλία μας και η συνεργασία μας συνεχίσθηκε και ενδυναμώθηκε και δε σταμάτησε να υπάρχει μέχρι σήμερα .

Κοντά του διδάχθηκα πολλά , οι πολύτιμες συμβουλές του , η σιωπή του που έδινε “ηχηρά” μαθήματα συμπεριφοράς και ήθους , θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στο μυαλό και στην ψυχή μου .

Ηγετική μορφή , ανοιχτό μυαλό , προσφορά στην πατρίδα , σύμβολο ενότητας για τη Ν.Δ.

Το έργο του θα είναι φωτεινός οδηγός για τις επόμενες γενιές .

Πρόεδρε σας ευχαριστούμε για όλα ! Δώσατε την ψυχή σας για την παράταξη και την Ελλάδα . Ανοίξατε τους ορίζοντες της μέσα και έξω από τους κόλπους της Ε.Ε.

Είναι σίγουρο πως θα συνεχίσετε να βρίσκεστε πάντοτε δίπλα στη Ν.Δ και στον καθένα και την καθεμία από εμάς .

Πρόεδρε , σ ευχαριστώ προσωπικά για τη φιλία , τη συνεργασία , τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα που μοιράστηκα μαζί σας !

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να χαρείτε την οικογένειας σας , και να ζήσετε άπειρες στιγμές ευτυχίας μαζί τους , στιγμές που μαζί με την πλούσια πολιτική εμπειρία σας , θα γεμίζουν με δύναμη την καρδιά και την ψυχή σας !

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει