Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Σερρών, προς τιμή των Αγίων Τερεντίου και Νεονίλλης και των επτά τέκνων τους, προστατών της Πολύτεκνης Οικογένειας.

Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Σερρών, προς τιμή των Αγίων Τερεντίου και Νεονίλλης και των επτά τέκνων τους, προστατών της Πολύτεκνης Οικογένειας , ενώ στη συνέχεια η Ένωση Πολυτέκνων Σερρών «Ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός», ακολούθησε η ετήσια γιορτή της Πολύτεκνης Οικογένειας .

Η Οικογένεια είναι θεμέλιο της Κοινωνίας και η Πολύτεκνη Οικογένεια είναι πυρήνας της Οικογένειας. Δεν είναι απλώς κάτι σπουδαίο . Είναι τα πάντα , είναι το καταφύγιο . Σε μια ευτυχισμένη οικογένεια , η αγάπη καταπραύνει πληγές , δένει τις σχέσεις και δημιουργεί έναν επιήγειο παράδεισο .

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα το Δ.Σ , τα μέλη και οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν την ζωντάνια και την χαρά των παιδιών που πλημμύρισαν την αίθουσα .

Οι Αγιοι Τερεντίου και Νεονίλλης και τα επτά τέκνα τους να αγκαλιάζουν κάθε οικογένεια και ιδιαίτερα τις πολύτεκνες οικογένειες , και να μεσιτεύει για υγεία και ειρήνη στις ζωές τους .

Συγχαρητήρια στον Προεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της Ενωσης Πολυτέκνων Σερρών και σε όλους τους συμμετέχοντες !

Το να χαίρεσαι μαζί με την οικογένεια σου είναι σαν να βρίσκεσαι στο ομορφότερο μέρος του κόσμου». Άλμπερτ Αϊνστάιν

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει