Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Θερμές ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση !!!

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

Φθάσαμε αισίως στο Σάββατο της Ανάστασης του Λαζάρου , αύριο ξημερώνει η Κυριακή των Βαΐων και γιορτάζουμε την πανηγυρική είσοδο Του Κυρίου Ιησού Χριστού στην Ιερουσαλήμ.

Αρχίζει η Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών , που θα οδηγήσει στην Ανάσταση …

Η καθημερινότητα μας άλλαξε τελείως.

Περάσαμε μία Μεγάλη Τεσσαρακοστή διαφορετική …

Όμως η πίστη μας είναι ζωντανή και μας βοηθάει να ζήσουμε ένα Πάσχα χωρίς πάλι όλους τους αγαπημένους μας αλλά με την ελπίδα ότι όλα θα περάσουν σύντομα.

Η πανδημία θα ξεπεραστεί και θα επανέλθει η κανονικότητα με όλους μας να έχουμε εκτιμήσει την αξία της υγείας και της ζωής , της θυσίας για χάρη της αγάπης και των συνανθρώπων μας .

Αυτή η χρονιά έμοιαζε με ένα μαρτύριο για όλους , όμως τραγική για όσους έχασαν προσφιλή τους πρόσωπα με τόσο άδικο τρόπο . Είμαστε νοερά κοντά τους ! Τους νιώθουμε ! Γιατί δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση τους !

Εμείς που σταθήκαμε περισσότερο τυχεροί και είμαστε ζωντανοί σκεφτόμαστε τώρα , που υπάρχει έστω ένα εμβόλιο να αντιμετωπίσει τον ιό , πόσο άτυχοι ήταν οι συνάνθρωποι μας και φίλοι μας που δεν πρόλαβαν να έχουν αυτό το όπλο και έφυγαν ανυπεράσπιστοι ! Δεν πρόλαβαν να τους κλάψουν και να τους τιμήσουν οι οικείοι τους όπως θα τους έπρεπε και όσο θα τους άξιζε.

Αυτή τη Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών που η δόνηση της ψυχής μας θα ηχεί διαφορετικά ας συναισθανθούμε όσα νιώσαμε όλους αυτούς τους μήνες και ας έχουμε βαθιά την πίστη ότι ο Εσταυρωμένος Κύριος μας με την Ανάσταση Του θα γεμίσει με ελπίδα την ζωή μας , θα αναζωογονήσει την σκέψη μας και θα λυτρώσει την ψυχή μας .

Εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά και καλά με υγεία και πολλές χαρές μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάμε .

Θερμές ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση !!!

 

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει