Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Καλή Χρονιά με αγάπη, σωματική και ψυχική υγεία.

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

Το 2020 ήταν μία χρονιά με πολύ δυσάρεστες εμπειρίες που βιώσαμε ως άνθρωποι , ως οικογένειες και ως κοινωνία .

Αισθανθήκαμε ότι η ζωή η δική μας και των συνανθρώπων μας είναι ανοχύρωτη και κρέμεται από μια κλωστή, από τη μια μέρα στην άλλη, ότι τα όνειρα μας εύκολα μπορεί να ναυαγήσουν , ότι η καλύτερη ευχή που βγαίνει από τα χείλη μας είναι «ΥΓΕΙΑ» και την εκφράζουμε απλόχερα γιατί αυτή έχει περιεχόμενο και ουσία όσο ποτέ άλλοτε .

Η κοινωνικότητα στη ζωή μας που την εκφράζουμε με τις καθημερινές σχέσεις , τη συντροφικότητα , την παρέα , τη φιλία πήγαν άθελα στην άκρη !Αντικαταστάθηκε από διαδικτυακές επικοινωνίες .

Η ψυχική μας διάθεση φορτισμένη από τα παιχνίδια που παίζει η ζωή , στο άκουσμα δυσάρεστων ειδήσεων , περίμενε μία χαραμάδα αισιοδοξίας για να ανοίξει η πόρτα της ελπίδας για ζωή .

Η δική μας πολιτική στόχευση αναλώθηκε στην προσπάθεια μας να μείνει όρθια η κοινωνία μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη πανδημία !

Να διασώσουμε ότι ανθρωπίνως μπορούμε περισσότερο !

Θέλουμε να ζήσουμε , με αξιοπρέπεια , εμείς , οι φίλοι μας , οι συγγενείς μας , όλος ο κόσμος .

Να πάμε στις δουλειές μας , να κάνουμε τις παρέες μας , να συνεχίσει η ζωή μας όπως ήταν με τις καλές και τις κακές στιγμές .

Αυτή την κακή παρένθεση θέλουμε να την αφήσουμε πίσω , ως ένα κακό όνειρο που θα το διαδεχτεί το πραγματικό όνειρο της ζωής που όλοι ονειρευόμαστε .

Αυτό θέλουμε για το 2021 . Ζωή με υγεία , ζωή με δημιουργία . Να πάρουμε πίσω τη ζωή στα χέρια μας . Και θα παλέψουμε γι’ αυτό .

Όπως φυλάγουμε με σθένος τα σύνορα της πατρίδας μας από τον εχθρό που την επιβουλεύεται έτσι θα διαφυλάξουμε και την υγεία μας για να ζήσουμε μέχρι να φύγουμε από τη ζωή με αξιοπρέπεια .

Καλή Χρονιά με αγάπη, σωματική και ψυχική υγεία.

 

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει