Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Κοπή βασιλόπιτας στο Μαξίμειο Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο υπό τις ευλογίες του Μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου.

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Από την εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας του Μαξίμειο Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο υπό τις ευλογίες του Μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου με ευχές για υγεία, μακροημέρευση, τύχη , ευτυχία και επιτυχία σε κάθε δράση του τη νέα χρονιά .

Το Μαξίμειο Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο αποτελεί μια πνευματική κυψέλη όπου εκτός των παραπάνω Σχολών λειτουργούν η Σχολή Γονέων, η παιδική χορωδία, η χορωδία βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής, τα μαθήματα κλασσικής παιδείας, η Εκκλησιαστική βιβλιοθήκη «Μυριόβιβλος», το Κέντρο Συμπαράστασης Προβλημάτων Οικογένειας και Νεότητας, το Ιατρείο και το φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Καλή και ευλογημένη Χρονιά στον Πρόεδρο κ. κ Θεολόγο Σεβασμιότατου Μητροπολιτη Σερρών , το Δ.Σ , τους καθηγητές , μαθητές , προσωπικό με την ευχή η χρονιά να είναι δημιουργική για κάθε Σχολή που λειτουργεί υπό την σκέπη του Μαξιμείου Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου !

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει