Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Κοπή βασιλόπιτας της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών “Η Εµµέλεια” , του Σύλλογου Σαρακατσαναίων « ο Κατσαντώνης» , του Πολιτιστικού Σύλλογου Γαζώρου ”Αρτεμις η Γαζωρίτις”, του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Σερρών , του Λαογραφικού Όμιλου Βλάχων και Φίλων “Λαϊλιάς” Ν. Σερρών, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού -Περιφερειακό Τμήμα Σερρών.

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Κοπή βασιλόπιτας: τύχη, ευλογία, παράδοση και το νόμισμα της νέας χρονιάς

Διαχρονικό ελληνικό σύμβολο . Κανένα από τα ετήσια έθιμα δεν τηρείται τόσο απαράβατα από τους Νεοέλληνες, όπου κι αν βρίσκονται στα πέρατα του κόσμου, και δεν έχει τόσο βαθιές ρίζες στο χρόνο, όσο η βασιλόπιτα της πρωτοχρονιάς .

Σε κάθε γωνιά του νομού μας Πολιτιστικοί Σύλλογοι ,Σωματεία Υπηρεσίες, Ομάδες , όλοι κόβουν πίτα για καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία σε όλους!

Φωτεινά χαμόγελα μας χάρισαν στιγμές χαράς και ελπίδας πως δε θα χαθεί ποτέ το έθιμο αυτό .

Από τις εκδηλώσεις της Φιλόπτωχου Αδελφότητος Κυριών “Η Εµµέλεια” , του Σύλλογου Σαρακατσαναίων « ο Κατσαντώνης» , του Πολιτιστικού Σύλλογου Γαζώρου ”Αρτεμις η Γαζωρίτις”, του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Σερρών , του Λαογραφικού Όμιλου Βλάχων και Φίλων “Λαϊλιάς” Ν. Σερρών, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού -Περιφερειακό Τμήμα Σερρών.

Συγχαρητήρια με την ευχή για μία δημιουργική και πλούσια σε εκδηλώσεις χρονιά !

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει