Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων ατόμων με αυτισμό η “Ηλιαχτίδα”.

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων ατόμων με αυτισμό η “Ηλιαχτίδα” παρουσία μελών και φίλων σε πολύ θερμή ατμόσφαιρα.

Ένας σύλλογος κόσμημα , που τιμήθηκε από την ΕΓΕ Σερρών για την τεράστια ανθρωπιστική του προσφορά , που μέσα από τις δράσεις του βγάζει την αναπηρία από την αφάνεια και καταδεικνύει τη φύση και τα προβλήματα του Αυτιστικού Φάσματος .

Μέσα σε ευχάριστο κλίμα, τα παιδιά με τους γονείς τους αλλά και παρουσία πολλών φίλων, απόλαυσαν μία όμορφη βραδιά !

Πιστεύω σε μία κοινωνία με ισότιμη ένταξη και συμμετοχή όλων . Σε μια κοινωνία όπου ο καθένας θα αξιοποιεί τις δεξιότητές του, έχοντας συμπαραστάτη του την Πολιτεία , αλλά και τον διπλανό του.

Σε περίοπτη θέση στο γραφείο μου , βρίσκεται και ο πίνακας , που φιλοτέχνησαν τα παιδιά της Ηλιαχτίδας , ο οποίος μου προσφέρθηκε ως δώρο για την στήριξη που μπόρεσα να προσφέρω .

Οι ομοιότητές μας είναι περισσότερες από τις διαφορές μας και πάντα θα μια στη διάθεση του συλλόγου ” Ηλιαχτίδα” αλλά και κάθε συλλόγου που στηρίζει συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη .

Συνανθρώπους μας δεν επέλεξαν την δυσκολία …Δεν την προκάλεσαν… αλλά παλεύουν από την πρώτη στιγμή , με αξιοπρέπεια , για να είναι εδώ για αυτούς που αγαπάνε …..

Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο , το Δ.Σ και τους φίλους του Συλλόγου και εύχομαι ολόψυχα Καλή Χρονιά με υγεία , τύχη , ευλογία και πολλές δράσεις !

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει