Μήνυμα για της εκλογές

Share:

Φθάσαμε ήδη στο τέλος της προεκλογικής περιόδου και πλησιάζει η πιο κρίσιμη στιγμή : η στιγμή της ψηφοφορίας . Το μέλλον της Ελλάδος , το μέλλον το δικό σου , το μέλλον όλων μας βρίσκεται στα χέρια σου .

Κατά την εκλογική αυτή περίοδο ένιωσα έντονα την ανάγκη του ψηφοφόρου για ελπίδα . Ένιωσα τον φόβο , το θυμό , την πικρία , την κούραση του . Ελπίδα όμως πρέπει να δοθεί βασιζόμενη στις πραγματικές δυνατότητες και όχι σε όνειρα  όπως αυτά που υπόσχονται άλλοι

Προσωπικά νιώθω την Ελλάδα σαν μία πολυτραυματία επώδυνου τροχαίου με τραύματα και πληγές που χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης. Χρειάζεται σωστό και  έμπειρο ιατρό και κατάλληλη θεραπεία . Και η θεραπεία προυποθέτει σωστή διάγνωση . Είναι επικίνδυνα τα πειράματα . Είναι επικίνδυνη η απειρία και η δίψα για εξουσία .

Οποίος είναι ρεαλιστής ,όποιος παρακολουθεί τα γεγονότα ξέρει ότι πρέπει όλοι  σκεφτεί πολύ σοβαρά και καθαρά  ποιο πολιτικό κόμμα και ποιον  πολιτικό θα ψηφίσει και να αναλάβει την ευθύνη της ψήφου του .

Η ψήφος σας σ’ αυτές τις εκλογές θα κρίνει την πορεία και το μέλλον του τόπου μας.

Είναι στο χέρι μας να την αξιοποιήσουμε θετικά, για να διασφαλίσουμε ένα πραγματικά καλύτερο αύριο.

Είναι στο χέρι μας να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στους εταίρους μας, ότι η χώρα είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί την Ευρωπαϊκή της προοπτική.

Είναι στο χέρι μας να κρατήσουμε όρθια και περήφανη την πατρίδα μας, όπως άλλωστε έκαναν πάντοτε όλοι οι πρόγονοί μας στην μακραίωνη ιστορία μας.

Πιστεύω ότι με τη δική σας εντολή μια ισχυρή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει χρέος να κάνει πράξη όλα όσα προεκλογικά ο πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς δεσμεύθηκε.

Να δώσει πάνω απ’ όλα σταθερότητα  και ευρωπαϊκή  προοπτική στον τόπο μας.

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες μου.

Όλα αυτά τα χρόνια «χτίσαμε» μαζί μια πολύ δυνατή και ειλικρινή σχέση .

Ήμουν πάντα δίπλα σας και με συνέπεια και ήθος αγωνιζόμουν για τα προβλήματά σας. Να θυμάστε, ότι ποτέ δεν έδωσα ανέξοδες υποσχέσεις και με γνωρίσατε ως ένα ειλικρινή, ανθρώπινο και ακούραστο μαχητή.

Τώρα, σ’ αυτόν τον δύσκολο αγώνα για την πατρίδα μας και με σεβασμό στο πρόσωπό σας, ζητώ την στήριξή σας.

Όση περισσότερη δύναμη μου δώσετε τόσο πιο δυνατά θα ακούγεται η δική σας φωνή εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις για το Νομό μας και τα παιδιά μας.

Με τη δύναμη της αλήθειας συνεχίζουμε μαζί.

Μαζί θα τα καταφέρουμε.

Υπεύθυνα  για τις  Σέρρες

Υπεύθυνα  για την Ελλάδα

 Ο δικός σας άνθρωπος

 Θεόφιλος  Λεονταρίδης

Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών

Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών

Previous Article

Ευχαριστήρια δήλωση του τέως Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη

Next Article

Συνέντευξη στο Tv ΕΠΙΛΟΓΕΣ του Αναπλ. Υπουργού Εσωτερικών και Υποψήφιου Βουλευτή Ν. Σερρών κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη – 22/01/2015