Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Με ιεροπρεπή λαμπρότητα και την συμμετοχή του κόσμου η Εκκλησία των Σερρών γιόρτασε τους Αγίους ενδόξους μεγαλομάρτυρες στρατιωτικούς μάρτυρες Θεοδώρου Τήρωνος και Στρατηλάτου.

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Με ιεροπρεπή λαμπρότητα και την συμμετοχή του κόσμου η Εκκλησία των Σερρών γιόρτασε τους Αγίους ενδόξους μεγαλομάρτυρες στρατιωτικούς μάρτυρες Θεοδώρου Τήρωνος και Στρατηλάτου

Από την πανηγυρική Θεία Λειτουργία και την λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας των Αγίων Θεοδώρων και των Ιερών Λειψάνων τους στις οδούς γύρω από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό με τη συνοδεία τιμητικού στρατιωτικού αγήματος .

Την παραμονή της μεγάλης αγιωνύμου εορτής, τελέσθηκε ο μέγας πανηγυρικός, πολυαρχιερατικός Εσπερινός, στον εορτάζοντα ιερό Καθεδρικό και Προσκυνηματικό Ναό Αγ. Θεοδώρων Σερρών , όπου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης , τίμησε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας , συμπατριώτης μας , Δημητριο Χούπη , με την ανωτέρα διάκριση της τοπικής Εκκλησίας, τον Χρυσό Σταυρό του Αγίου Νεομάρτυρος Νικήτα, , για όσα με φιλοπατρία και ανδρεία προσφέρει στο Έθνος μας και τον φιλόχριστο ελληνικό στρατό, που στέκει ακοίμητος φρουρός και εγγυητής των απαραγράπτων εθνικών δικαίων μας.

Χρόνια πολλά , Χρόνια καλά με αγάπη , ειρήνη και κυρίως με υγεία σε όλες τις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες ! Εύχομαι σε όλους σας κάθε καλό και πάντα επιτυχία στη ζωή σας !

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει