Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Με συμπολίτες μας συζήτησα την πολιτική επικαιρότητα, όπως επίσης τα μικρά και μεγάλα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα τους.

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Με συμπολίτες μας συζήτησα την πολιτική επικαιρότητα, όπως επίσης τα μικρά και μεγάλα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα τους. Η σχέση μου μαζί τους είναι σχέση εμπιστοσύνης που οικοδομήθηκε με πολλή προσπάθεια και συνέπεια κατά τη διάρκεια του χρόνου , πιστός στον όρκο που έδινα . Με συγκινεί το γεγονός πως συμφωνούν για τη σοβαρότητα , με την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλες και όλοι , την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου . Είναι ενθαρρυντικό , που ακούω πως δεν πρέπει να εφησυχάσουμε …. Σωστό γιατί η επόμενη εκλογή δεν είναι απλά μία ρεβανς και να θυμομαστε πως δεν μετράει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Οι κάλπες είναι άδειες .Τώρα κρίνονται όλα . Το αποτέλεσμα της κάλπης θα ορίσει ποια πολιτική κατεύθυνση θα ακολουθήσουμε τα κρίσιμα χρόνια, που έρχονται, αφού με την ψήφο μας θα αποφασίσουμε ποιο κόμμα θα κυβερνήσει και ποιος Πρωθυπουργός θα μας οδηγήσει στην επόμενη τετραετία . Σας ευχαριστώ – συνεχίζουμε !

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει