Να επιλυθεί το πρόβλημα των βοσκοτόπων, ζήτησε ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσαυτάρη

Share:

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
Ν. Σερρών

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : «Να επιλυθεί το πρόβλημα των βοσκοτόπων, ζήτησε ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσαυτάρη»

Στο επείγον ζήτημα των βοσκοτόπων που δημιουργεί πρόβλημα σε πολλές περιοχές της Ελλάδος , όπως και στο Ν. Σερρών, αναφορικά με την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων των κτηνοτρόφων, αναφέρθηκε στη βουλή  ο βουλευτής κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης απευθυνόμενος στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρη Αθ.

Το μεγάλο αυτό πρόβλημα των βοσκοτόπων το έθεσε ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης προς την ηγεσία του συγκεκριμένου Υπουργείου σε δύο συζητήσεις στη Βουλή την 20-06-2013 και την 04-07-2013 και για τρίτη φορά σε συνάντησή του με τον Υπουργό στο Υπουργείο.

 «Να βρεθεί λύση ώστε να μη χάσουν ενισχύσεις οι κτηνοτρόφοι, κυρίως σε μια περίοδο που οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να δημιουργήσει επιπτώσεις, εν όψει  και της νέας ΚΑΠ, στο εισόδημα των παραγωγών, τόνισε ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης».

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης , κ. Τσαυτάρης στην κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον βουλευτή κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη ανέφερε ότι το Υπουργείο επεξεργάζεται τη λύση του προβλήματος αυτού σε συνεργασία με τον ΟΠΕΚΕΠΕ ώστε να διασφαλιστεί η μη απώλεια δικαιωμάτων των κτηνοτρόφων.

Ήδη έχει δώσει εντολές στις κατά τόπου υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ και εξετάζονται μια προς μία όλες οι περιπτώσεις ώστε να διευθετηθούν επιμέρους αστοχίες και ελλείψεις που υπάρχουν.

Previous Article

Ομιλία στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για τις κατηγορίες των εργαζομένων που τίθενται σε διαθεσιμότητα (των εκπαιδευτικών επαγγελματικής εκπαίδευσης, της Δημοτικής Αστυνομίας και των Σχολικών Φυλάκων) και την απορρόφηση τους – 15-07-2013

Next Article

Μη εφαρμογή του άρθρου που αφορά την αναστολή των ποινικών διώξεων των στελεχών των συνεταιριστικών οργανώσεων μέχρι να ολοκληρωθεί η μετατροπή των ΕΑΣ σε πρωτοβάθμιους συνεταιρισμούς