Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

«Να παραμείνει ανοιχτό το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη Μαυροθάλασσα»

«Να παραμείνει ανοιχτό το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη Μαυροθάλασσα»

Την ανάγκη άμεσης λήψης ενεργειών , ώστε να παραμείνει ανοιχτό το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη Μαυροθάλασσα, επεσήμανε ο Bουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Θεόφιλος Λεονταρίδης.

Με αναφορά που κατέθεσε προς τη Βουλή των Ελλήνων, ζητά από τον αρμόδιο Yπουργό , να παρέμβει ώστε να αποτραπεί το κλείσιμο του καταστήματος , που εξυπηρετεί περισσότερες από 10 Κοινότητες και οικισμούς, αλλά και το σύνολο της επαγγελματικής, επιχειρηματικής, αγροτικής και κτηνοτροφικής δραστηριότητας της ευρύτερης περιοχής, τους συνταξιούχους αλλά και τους κατοίκους του Δήμου Βισαλτίας, οι οποίοι λόγω απόστασης είναι αδύνατο να μετακινηθούν για την εξυπηρέτησή τους στα κεντρικά καταστήματα της Νιγρίτας ή των Σερρών.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Λεονταρίδης, υιοθετώντας σχετικό ψήφισμα του Δήμου, επισημαίνει εκ νέου την αναγκαιότητα της παραμονής του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Μαυροθάλασσα.

Στο ψήφισμα αναφέρεται επίσης ότι πρόκειται για ένα κερδοφόρο κατάστημα, και αν κλείσει, θα προκαλέσει ένα ντόμινο αρνητικών εξελίξεων για την ανάπτυξη της αγροτικής αυτής περιοχής.

Συμπαρατασσόμενος με το Δήμο και την τοπική κοινωνία, ο Θεόφιλος Λεονταρίδης, ζητά την επανεξέταση και επαναξιολόγηση κάθε τωρινού και μελλοντικού σχεδιασμού ή πρότασης για την λειτουργίατου καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην περιοχή, τονίζοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση υποβαθμίζεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων και κυρίως των ηλικιωμένων και των επαγγελματιών.

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει