Οικονομική Ενίσχυση των Πολιτών του Δήμου Σερρών των οποίων οι Κατοικίες ή Επιχειρήσεις τους Επλήγησαν από την Υπερχείλιση του Χειμάρρου των Αγίων Αναργύρων

Share:

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ.  Ν. ΣΕΡΡΩΝ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

      Από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης εγκρίθηκε ποσό 70.000 €, το οποίο θα διατεθεί, ως βοήθημα, για την οικονομική ενίσχυση των πολιτών του Δήμου Σερρών, των οποίων οι κατοικίες ή επιχειρήσεις τους επλήγησαν από την υπερχείλιση του χειμάρρου των Αγίων Αναργύρων.

     Ο Βουλευτής κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης μετά από το συντονισμό των προσπαθειών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και του Δήμου Σερρών για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν πολίτες του Δήμου Σερρών από τις πλημμύρες του χειμάρρου, φρόντισε, πέραν της ενίσχυσης των 100.000 € που εξασφάλισε μαζί με τον κ. Δήμαρχο Σερρών από το Υπουργείο Εσωτερικών, για προσωρινές παρεμβάσεις, να εγκριθεί και το κονδύλιο των 70.000 €, από τα γενικά βοηθήματα κι επιδόματα Κοινωνικής Πρόνοιας στο λογαριασμό κοινωνικών βοηθειών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών, το οποίο θα διατεθεί για τον πιο πάνω αναφερόμενο σκοπό.

Previous Article

Πατατοπαραγωγοί Ν. Σερρών – Διάθεση Πατάτας προς Επισιτισμό μέσω της Εκκλησιαστικής Οργάνωσης ” Αλληλεγγύης ”

Next Article

Γ.Ν.Ν. Σερρών – Προκήρυξη Θέσεων στην Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου Σερρών