Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Οριστική επίλυση δίνεται με τη δρομολόγηση του τραίνου Σερρών –Θες/νίκης και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των ενδιάμεσων σταθμών

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ.  Ν. ΣΕΡΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:«Οριστική επίλυση δίνεται με τη δρομολόγηση του τραίνου Σερρών –Θες/νίκης και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των ενδιάμεσων σταθμών»

Οριστική επίλυση δίνεται στο θέμα της συγκοινωνίας-της γραμμής του Ο.Σ.Ε, Σερρών-Θες/νίκης και Θες/νίκης-Σερρών για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και από τους ενδιάμεσους σταθμούς, με τη λειτουργία από τις 17 Σεπτεμβρίου, του δρομολογίου που είχε διακοπεί το προηγούμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, μετά από επικοινωνία που είχε ο υπ. Βουλευτής κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης με τον Υπουργό Μεταφορών κ. Ε. Στυλιανίδη και με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Προκόπη Καλογιάννη, τίθεται εκ νέου σε λειτουργία, το πρωινό τραίνο, που θα καθοριστεί να αναχωρεί από Θες/νικη προς Σέρρες στις 6 περίπου το πρωί και να επιστρέφει από Σέρρες προς Θες/νίκη στις 8 περίπου το πρωί.

Ο υπ. Βουλευτής κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης ευχαρίστησε τον Υπουργό κ. Ε. Στυλιανίδη και με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Προκόπη Καλογιάννη, για την κατανόηση που έδειξαν στο θέμα της επαναλειτουργίας αυτής της γραμμής, για να εξυπηρετείται το επιβατικό κοινό μιας περιοχής , της Επαρχίας Σιντικής, που δεν έχει άλλο επιβατικό μέσο για να πάει στον προορισμό του.

Όσον αφορά τη λειτουργία και άλλου δρομολογίου αυτό θα επανεξετασθεί αργότερα, αφού πρώτα τεθεί σε λειτουργία η προαναφερόμενη γραμμή κυκλοφορίας του τραίνου.

Το τραίνο αυτό θα εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό από τους Σταθμούς  Σέρρες- Σκοτούσσα- Γεφυρούδι- Καμαρωτό-Σιδηρόκαστρο- Στρυμόνα- Ν.Πετρίτσι- Βυρώνεια-Ομαλό- Ακριτοχώρι- Μανδράκι- Λιβαδιά- Σιδηροχώρι- Ροδόπολη- Καλοχώρι- Καστανούσα.

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει