Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

«Ο Θεόφιλος Λεονταρίδης στη Γενική Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας στη Σικελία»

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

«Ο Θεόφιλος Λεονταρίδης στη Γενική Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας στη Σικελία »

Ο Θεόφιλος Λεονταρίδης θα συμμετάσχει στην γενική συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) που πραγματοποιείται στη Σικελία, από 27 Ιουνίου έως 1η Ιουλίου 2024.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης θα γίνει απολογισμός δραστηριοτήτων από το φθινόπωρο μέχρι και σήμερα, θα συζητηθεί η τροποποίηση της ιδρυτικής της πράξης και θα γίνει Αξιολόγηση των Συμπερασμάτων του Διεθνούς Πολιτικού Συνεδρίου για τις Χριστιανικές Αξίες που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Μάιο.

Εκεί, ο Βουλευτής Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης, θα τοποθετηθεί επί του απολογισμού και των συμπερασμάτων του παραπάνω συνεδρίουμε σχετικές ομιλίες του.

Μια μέρα πριν την έναρξη της γενικής συνέλευσης, θα γίνει παρουσίασητου Τόμου:

«Αγία Σοφία, Οι Ναοί της του Θεού Σοφίας ανά τον κόσμο» στο Δημαρχείο Μεσσήνης.

Παρουσίαση του Τόμου θα γίνει και στο Παλέρμο κατά τη διάρκεια των εργασιών της γενικής συνέλευσης.

Εκεί, ο κ. Λεονταρίδης, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, όπου και θα τύχει υποδοχής, από τον Καρδινάλιο Francesco Montenegro και τον Δήμαρχο της Πιάνα Ντέλι Αλμπανέζι κ. RosarioPettaμαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ΔΣΟ.

Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.)είναι Διακοινοβουλευτικό Οργανο και ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της Βουλής των Ελλήνων. Συγκροτείται από εκπροσώπους κοινοβουλίων, ομάδες κοινοβουλευτικών και μεμονωμένες κοινοβουλευτικές προσωπικότητες από περίπου 25 χώρες που βιώνουν στην Ιστορία τους την Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και εκτείνονται στην Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία και την Αμερική. Η έδρα της είναι στην Αθήνα.

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει