Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

«Ο Θεόφιλος Λεονταρίδης στη συνεδρίαση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας»

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

«Ο Θεόφιλος Λεονταρίδης στη συνεδρίαση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας»

Ο Θεόφιλος Λεονταρίδης θα συμμετάσχει στην εαρινή συνεδρίαση των μελών της Διεθνούς Γραμματείας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, από 14 έως 17 Μαΐου 2024.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα γίνει απολογισμός δραστηριοτήτων από το φθινόπωρο μέχρι και σήμερα, θα συζητηθεί η τροποποίηση της ιδρυτικής της πράξης και θα γίνει έναρξη των εργασιών προετοιμασίας της 31 ης γενικής συνέλευσης της Δ.Σ.Ο.

Ο Βουλευτής Σερρών, κ. Λεονταρίδης, με την ιδιότητά του Μέλους της Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας της Δ.Σ.Ο., θα συμμετάσχει επίσης στο διεθνές συνέδριο που διοργανώνεται εκ παραλλήλου στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη, από 15 – 17 Μαΐου 2024, με θέμα: «Η πολιτική ως χώρος έκφρασης των χριστιανικών αξιών στην καθημερινότητα»

Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) είναι διακοινοβουλευτικό όργανο και ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της Βουλής των Ελλήνων.

Συγκροτείται από εκπροσώπους κοινοβουλίων, ομάδες κοινοβουλευτικών και μεμονωμένες κοινοβουλευτικές προσωπικότητες από περίπου 25 χώρες που βιώνουν στην Ιστορία τους την Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και εκτείνονται στην Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία και την Αμερική. Η έδρα της είναι στην Αθήνα.

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει