Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν. Σερρών
Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας


Σέρρες, 2/3/2010


Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Το σχέδιο για την κομματική άλωση των Ενόπλων Δυνάμεων εκ μέρους της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ καλά κρατεί.

Με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης αποδυναμώνονται ο Στρατός Ξηράς, η Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό, από δεκάδες άξια ανώτατα στελέχη, σε μία χρονική περίοδο που είναι και επιχειρησιακά κρίσιμη.

Όταν τουρκικές φρεγάτες πολλαπλασιάζουν τις «αβλαβείς διελεύσεις τους», μέχρι το Σαρωνικό, όταν οι προκλήσεις της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας στο Αιγαίο και στον Έβρο γίνονται σοβαρότατες, τότε αυτό που προέχει είναι στράτευμα με υψηλό φρόνημα και εμπιστοσύνη προς αυτό από την πολιτική ηγεσία.

Δυστυχώς, για το ΠΑΣΟΚ, όπως αποδεικνύουν οι κομματικές προγραφές, που εξαπέλυσε κατά ανώτατων αξιωματικών, προέχουν άλλα: Η απόπειρα κομματικού ελέγχου των Ενόπλων Δυνάμεων και επιστροφής σε ένα καταδικασμένο παρελθόν.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει τεράστιες ευθύνες, που αγγίζουν, όχι μόνο θέματα εσφαλμένης αξιοποίησης προσωπικού, αλλά και θέματα που αφορούν την πολύτιμη επιχειρησιακή ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων ».

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει