Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

“Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν” (Ιπποκράτης).

Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού

Καρκίνος . Ένας απρόσκλητος επισκέπτης . Γυναίκες νικήτριες – Γυναίκες που αγωνίζονται καθημερινά βουβά και αξιοπρεπώς .

Η πρόληψη σώζει ζωές .

Η μόνη επιλογή που περιέχει ελπίδα και ανατροπή είναι η δυναμική και θετική αντιμετώπιση της ασθένειας. Εστιάζουμε στην ίαση και όχι στην ασθένεια, δίνουμε σημασία στην ζωή .

Η δύναμη που κουβαλάει κάθε γυναικεία ψυχή δεν περιγράφεται . Παλεύει , επιμένει να είναι δυνατή και αισιόδοξη, και όλοι εμείς , έχουμε την υποχρέωση- να στεκόμαστε δίπλα της , να χαμογελάμε και να αγωνιζόμαστε μαζί της καθημερινά.

Ο σταυρός που ο καθένας κουβαλά είναι ο βαρύτερος, αλλά, αν έχεις με κάποιον να μοιραστείς το βάρος, αξίζει να είσαι ευτυχής.

Για την παγκόσμια αυτή ημέρα διοργανώθηκαν πολλές εκδηλώσεις με στόχο να αφυπνιστούμε όλοι για να προλάβουμε και να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα τον καρκίνο του μαστού….

Πολύ σημαντική και με εξαιρετικούς ομιλητές η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Βισαλτίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου στη Νιγρίτα .

Πολύ σημαντική και επίσης με εξαιρετικούς ομιλητές και η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θρακών Σκουτάρεως σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών .

Εμψυχωτικός ο περίπατος ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης «Think pink, walk proud», συνολικής διαδρομής 3χλμ που διοργάνωσε ο Δήμος Βοσαλτίας με την Κοινωφελή Επιχειρηση και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου .

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές!

Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους μας στις ομιλήτριες και τον ομιλητή στην εκδήλωση στην Νιγρίτα : την Γενικό Χειρουργό/ Χειρουργό Μαστού και Σαββίδου Αικατερίνη , τον Διατροφολόγο κο Μητουσούδη Κων/νο και την Κοινωνική Λειτουργό Μπαμπατζικη Ειρήνη

και στις ομιλήτριες στην εκδήλωση στο Σκούταρι : την Γυναικολόγο κα Σοφία Ψυχαράκη , την Διατροφολόγο κα Ελένη Μακαντάση , την Ψυχολόγο κα Γεωργία Μανάφη και την Κοινωνιολόγο κα Φρόσω Μπιρτζίδη.

 

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει