Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Περιοδεία και ενημέρωση των πολιτών για τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας μου αυτές τις ημέρες , ενημέρωσα τους πολίτες , για τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Συζητήσαμε αναλυτικά για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία, αλλά και για τα πεπραγμένα της προηγούμενης βάζοντας στο επίκεντρο τις αναπτυξιακές δυνατότητες του Νομού μας .

Η θετική ανταπόκριση των συμπολιτών μας και η αποκρυσταλλωμένη άποψη τους , πως μόνο μια αυτοδύναμη κυβέρνηση , μπορεί να προχωρήσει σε αλλαγές, με χαρακτήρα ξεκάθαρα αναπτυξιακό και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον , με γεμίζει δύναμη και πίστη πως προχωρούμε δυναμικά και αποφασιστικά, με εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, τις μόνες δυνάμεις στην ελληνική πολιτική σήμερα που εγγυώνται ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας .Συνεχίζουμε μαζί για την αυτοδυναμία της ΝΔ και τη σταθερότητα και την πρόοδο της Ελλάδας!

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει