Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Περιοδεία στην Ηράκλεια.

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

• Υγεία – το πολυτιμότερο αγαθό – επίσκεψη στο Κ.Υ.Ηράκλεας

• Λαϊκή Ηράκλεια η καρδιά της κάθε Παρασκευή χτυπάει στη λαϊκή αγορά, μία “ζωντανή” αγορά όπου διατίθενται προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε χαμηλές τιμές.

Είχα την ευκαιρία να ακούσω και να συνομιλήσω με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές για τα θέματα που τους απασχολούν και να δώσουμε λύσεις.

• Το Κ.Υ.Ηράκλειας επισκέφτηκα στο πλαίσιο των τακτικών επικοινωνιών που έχω , αντάλλαξε απόψεις με τους εργαζομένους και συζήτησε αρκετή ώρα για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Στη συνέχεια ακολούθησε μία εις βάθος συζήτηση με την Προϊσταμένη του Κ.Υ

Είναι αναμφισβήτητη η ανάγκη η στελέχωση του ΕΣΥ με περισσότερους εργαζομένους σε όλους τους τομείς και αυτό είναι κάτι που έχει ήδη δρομολογηθεί. Οι προσπάθειες που γίνονται είναι συντονισμένες από το υπουργείο Υγείας, τις αρμόδιες ΔΥΠΕ, τις διοικήσεις των νοσοκομείων και τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ στην Υγεία, ώστε να επισπευσθεί η στελέχωση των νοσοκομειακών ιδρυμάτων της χώρας με άτομα που θα καλύψουν καίριες ανάγκες σε ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και εξειδικευμένο προσωπικό. Θα είμαι πάντα δίπλα στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι καθημερινά για το ύψιστο και πολυτιμότερο αγαθό, την Υγεία .

ΣυνεχιΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει