Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Περιοδεία στη Ροδόπολη, Στρυμονοχώρι, Θερμοπηγή, Προμαχώνα, Αγγιστρο, Μανδράκι, Ακριτοχώρι, Ομαλό – Θρακικό, Βυρώνεια, Γόνιμο και Μεγαλοχώρι.

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Ο νομός μας αποτελείται από πάρα π ολλά μικρά η μεγαλύτερα χωριά . Το καθένα έχει τη δική του ιστορία , ομορφιά και τα ξεχωριστά προβλήματα του . Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι τα χωριά μας και δεν το κάνω μόνο προεκλογικά .

Γνωρίζω με κάθε λεπτομέρεια την αγορά και στις λαϊκές του τόπου μας , και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας.

Κατά την επίσκεψη μου στη Ροδόπολη ( και το πέρασμα μου από τη λαική), στο Στρυμονοχώρι , Θερμοπηγή , Προμαχώνα , Αγγιστρο , Μανδράκι , Ακριτοχώρι , Ομαλό – Θρακικό , Βυρώνεια , Γόνιμο και Μεγαλοχώρι είχαμε την ευκαιρία για συζητήσεις και διάλογο με ελεύθερους επαγγελματίες, ντόπιους παραγωγούς και πολίτες για όλα όσα τους απασχολούν .

Αυτό που εισπράττω είναι πως η κοινωνία μας ζητά μία προεκλογική περίοδο ουσίας , επιθυμεί σύζητηση ουσίας . Αυτή τη συζήτηση ουσίας την παρέχω όλα τα χρόνια και θα συνεχίσω όχι μόνο να συμμετέχω σε συζητήσεις αλλά να προχωράω , όπως μέχρι σήμερα έκανα ,στην επίλυση των προβλημάτων που συναντάνε .

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει