Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Περιοδεία του κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη στον Ν. Δράμας και Συνάντηση με τους Φορείς του Νομού

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ.  Ν. ΣΕΡΡΩΝ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

θέμα: Περιοδεία του Αν. Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη, στο Ν. Δράμας. Συνάντηση με τους φορείς του Ν. Δράμας.    

Το Νομό Δράμας επισκέφτηκε ο Αν. Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης στα πλαίσια του προγράμματος περιοδειών της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας.

      Ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης συναντήθηκε με το Νομάρχη Δράμας κ. Ευμοιρίδη, τον Δήμαρχο Δράμας κ. Τζήμα, τα μέλη της Ν.Ο.Δ.Ε. Δράμας και φορείς του Νομού, όπου συζήτησαν τα προβλήματα του Νομού και της πόλης.

      Ειδικότερα συζητήθηκαν τα αγροτικά προβλήματα του Νομού, η μείωση του αγροτικού εισοδήματος μετά και οπό τις μεγάλες φετινές ζημιές, τα αγροτικά προϊόντα (βαμβάκι, τεύτλα, σιτηρά κ.λ.π.), η μεγάλη ανεργία και η αποβιομηχάνιση που πλήττει το Ν. Δράμας.

      Επίσης, ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης μίλησε για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας στην αγροτική ανάπτυξη της υπαίθρου, στην Δημόσια Διοίκηση, στην Παιδεία και τις προοπτικές που υπάρχουν για την ανάπτυξη του Ν.Δράμας.

      Κοινή διαπίστωση του Νομάρχη Δράμας, του Δημάρχου και των φορέων του Νομού που διατύπωσαν στον Βουλευτή κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη, ήταν η αρνητική πορεία του Νομού Δράμας με την μεγάλη ανεργία που υπάρχει (πάνω από 25%), το κλείσιμο Βιομηχανικών και Βιοτεχνικών μονάδων, η φθίνουσα πορεία στον αγροτικό τομέα, η έλλειψη υποδομών και εγγειοβελτιωτικών έργων, η εγκατάλειψη με άλλα λόγια του Νομού από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, παρ’ όλες τις πρωτοβουλίες που πήρε η Αυτοδιοίκηση για την ανάπτυξη του Νομού.

      Βασικοί τους στόχοι, που δεν υλοποιήθηκαν έως τώρα, είναι η προσπάθεια τους να εξομοιωθούν τα κίνητρα που δίδονται στο νέο αναπτυξιακό νόμο με την Θράκη, η ίδρυση τμημάτων Τ.Ε.Ι., η δημιουργία κατάλληλων υποδομών στον αγροτικό τομέα για την ενίσχυση του εισοδήματος των αγροτών, η ίδρυση μονάδων μεταποίησης, η βελτίωση των οδικών αξόνων, η ανάπτυξη του αγροτουρισμού.

      Ο Αν. Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης μετά από τον εποικοδομητικό διάλογο που είχε με τους φορείς του Νομού Δράμας, έδωσε συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. νια τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις που προδιαγράφουν σίγουρη εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και για την εφαρμογή του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας ως κυβέρνηση στην ανάπτυξη της υπαίθρου.

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει