Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Πολυτεχνείο.

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

Πολυτεχνείο – Θεόφιλος Λεονταρίδης

«Ο διαφορετικός φετινός εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου , δεν αλλοιώνει το διαχρονικό μήνυμα του .»
Με λιτό και συμβολικό τρόπο τιμούμε φέτος την επέτειο του Πολυτεχνείου , σε συνθήκες πανδημίας , που υπαγορεύεται ασφαλώς από τους λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και μόνο.
Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία και πηγάζει μέσα από την ψυχή μας είναι ότι η γιορτή του Πολυτεχνείου πρέπει να μας ενώνει .
Αυτοί που τότε όρθωσαν το ανάστημα τους και έγιναν μία γροθιά προσδοκώντας την αποκατάσταση της Δημοκρατίας , την ελεύθερη έκφραση , τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες ολόκληρου του λαού ζουν πάντα μέσα στην καρδιά και το μυαλό μας .
Μας εμπνέουν και μας ενδυναμώνουν τα ιδεώδη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου και μας καθοδηγούν ώστε να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε καθημερινά διαφυλάττοντας τα ως πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενεές .
Μη ξεχνάμε όμως σήμερα ,σε μία πολύ δύσκολη στιγμή της πανδημίας στη χώρα μας, ότι οφείλουμε να δείξουμε μία πιο υπεύθυνη στάση και να στηρίξουμε όλους αυτούς που δίνουν την μάχη στη πρώτη γραμμή γιατρούς , νοσηλευτές , ΕΚΑΒ , παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό , σώματα ασφαλείας , πολιτική προστασία , που δίνουν έναν επίσης ηρωικό αγώνα για να σώσουν τη ζωή των συνανθρώπων μας .

 

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει