Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Προβλήματα Αστυνομικών – Πυροσβεστών – Λιμενικών – Επικίνδυνο και Ανθυγιεινό

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ.  Ν. ΣΕΡΡΩΝ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φίλοι Αστυνομικοί, Πυροσβέστες, Λιμενικοί  

             Παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον και δεν σας κρύβω την ανησυχία μου για τη συνεχώς αυξανόμενη εγκληματικότητα τόσο σε διεθνές όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

      Στη χώρα μας οι εγκληματικές ενέργειες και γενικότερα οι πράξεις βίας εναντίον προσώπων και πραγμάτων έγιναν καθημερινότητα και το αίσθημα ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών έχει διαταραχθεί ανεπανόρθωτα.

         Επίσης στην αντιμετώπιση προβλημάτων φυσικών καταστροφών και άλλων επικινδύνων καταστάσεων , η προσφορά σας, είναι ανεκτίμητη.

           Αυτές τις δύσκολες καταστάσεις καλείσθε να τις αντιμετωπίσετε με τα όποια μέσα σας εφοδίασε η Πολιτεία και μη φειδόμενοι κόπων, δυσκολιών και αυτής ακόμη της σωματικής σας ακεραιότητας αγωνίζεσθε για τη διασφάλιση της ειρήνης και της ομαλής κοινωνικής διαβίωσης του Ελληνικού λαού.

           Στον αγώνα δε αυτόν κατά της εγκληματικότητας και για την εμπέδωση της κοινωνικής γαλήνης αντιμετωπίζετε πολλούς και μεγάλους κινδύνους και αρκετοί συνάδελφοι σας θυσίασαν ακόμη και την ίδια τους τη ζωή την ώρα του καθήκοντος αφήνοντας πίσω τις οικογένειες τους.

            Χρέος της Πολιτείας είναι να σας στηρίξει υλικά και ηθικά με κάθε μέσο και τρόπο.

        Εγώ ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ταυτιζόμενος με την άποψη της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, αναγνωρίζω ότι το επάγγελμα σας πρέπει να ενταχθεί στα επικίνδυνα και ανθυγιεινά και στηρίζω τον αγώνα σας μέχρι τελικής δικαίωσης σας.

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει