Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Βουλευτής κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης επισκέφθηκε το Νομό Δράμας

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
Ν. Σερρών

 Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Βουλευτής κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης επισκέφθηκε το Νομό Δράμας και είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με τοπικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς του Νομού.

Ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, την Δημοτική Αρχή, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτή την δύσκολη περίοδο και τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλουν για να δώσουν λύσεις.

Μετά το πέρας των επισκέψεων του, ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης δέχθηκε τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς του τόπου στο ξενοδοχείο «Ξενία» και είχε διάλογο μαζί τους για διάφορα θέματα που τους απασχολούν.

Οι φορείς επέδωσαν υπομνήματα στον Βουλευτή κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη για τα πιο επείγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα οποία αποτελούν και  μέρος του προσυνεδριακού διαλόγου που συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί στο Συνέδριο που θα γίνει στα τέλη Ιουνίου.

Στη συνέχεια ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε και συμμετείχε σε σύσκεψη με τη ΝΟΔΕ Δράμας.

Σ΄ όλη τη διάρκεια της περιοδείας του στη Δράμα μαζί με τον κ.Θεόφιλο Λεονταρίδη ήταν ο Βουλευτής Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και ο Υπεύθυνος της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Δράμας, οι οποίοι και συνέβαλαν πολύ ώστε να ολοκληρωθούν με επιτυχία αυτές οι συναντήσεις.


Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει