Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Στελέχωση Αποκεντρωμένου Τμήματος ΕΦΚΑ Νιγρίτας Σερρών – εκκρεμείς συντάξεις και συντόμευση απονομής τους.

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

Θέμα: «Στελέχωση Αποκεντρωμένου Τμήματος ΕΦΚΑ Νιγρίτας Σερρών – εκκρεμείς συντάξεις και συντόμευση απονομής τους»

Συνάντηση με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Παναγιώτη Δουφεξή , είχε ο βουλευτής Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης , όπου έθεσε τα ζητήματα που αφορούν τις εκκρεμείς συντάξεις , που η κυβέρνηση και το Υπουργείο Εργασίας με την θέσπιση νέων νόμων επιδιώκει τη συντόμευση του χρόνου απονομής τους και την οργάνωση και στελέχωση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ του Ν. Σερρών.

Ταυτόχρονα, ο Θ. Λεονταρίδης κατέθεσε αναφορά στη Βουλή προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κ. Χατζηδάκη για την υποστελέχωση του αποκεντρωμένου τμήματος ΕΦΚΑ Νιγρίτας Σερρών.

Σύμφωνα με σχετική επιστολή του Δημάρχου Νιγρίτας, οι δύο μόλις υπάλληλοι που στελεχώνουν αυτή τη στιγμή το αποκεντρωμένο τμήμα του ΕΦΚΑ στη Νιγρίτα δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες του Δήμου, ο οποίος σημειωτέον, αριθμεί 20.000 κατοίκους, κυρίως αγρότες, σε απόσταση έως 65 χιλιόμετρα από την πόλη των Σερρών.

Αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, ο Βουλευτής Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης, ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να επιληφθεί του θέματος ώστε να στελεχωθεί με τουλάχιστον έναν ακόμη υπάλληλο ο ΕΦΚΑ Νιγρίτας και η τοπική κοινωνία να συνεχίσει να έχει τις ποιοτικές υπηρεσίες που δικαιούται.

 

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει