Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Στην Αυστραλία μεταβαίνει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων από την Νέα Δημοκρατία.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ.  Ν. ΣΕΡΡΩΝ

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  

       Στην Αυστραλία μεταβαίνει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων από την Νέα Δημοκρατία , για να συμμετέχει στις εκδηλώσεις που γίνονται επ ευκαιρία της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

      Κατά την διάρκεια της παραμονής του ο βουλευτής κ.Θεόφιλος Λεονταρίδης θα επισκεφθεί στο Σίδνευ την Ελληνική Κοινότητα , Ομογενειακές οργανώσεις και Συλλόγους , και την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία.

      Την 24η Μαρτίου θα παραστεί στην επίσημη έναρξη φεστιβάλ Αντιπόδων της Ελληνικής Κοινότητας της Μελβούρνης και Βικτορίας που θεωρείται ένα από τα κορυφαία μαζικά πολιτιστικά γεγονότα της Αυστραλίας.

      Την 25η Μαρτίου θα συμμετέχει στην παρέλαση των Ομογενειακών Οργανώσεων και σχολείων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου στη Μελβούρνη.

      Ο βουλευτής κ.Θεόφιλος Λεονταρίδης μεταφέροντας το μήνυμα του Προέδρου κ. Κ.Καραμανλή και τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τον Απόδημο Ελληνισμό θα δώσει συνέντευξη τύπου στα Ομογενειακά Μ.Μ.Ε της Μελβούρνης.

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει