Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Συγχαρητήριο μήνυμα του Βουλευτή κ .Θεόφιλου Λεονταρίδη προς τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
               Ν. ΣΕΡΡΩΝ
     ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 41 –ΣΕΡΡΕΣ


« Συγχαρητήριο μήνυμα του Βουλευτή κ .Θεόφιλου Λεονταρίδη

προς τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων ».

Για τα παιδιά  που πέτυχαν  στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους  σε σχολές της τριτοβάθμιας  εκπαίδευσης τελείωσε μία χρονιά  άγχους και στεναχώριας που πλάκωναν την ψυχή τόσο των μαθητών όσο και των συγγενών .

Η προσπάθεια όλων ήταν τεράστια και εξαντλητική  και μάλιστα σε μία περίοδο ιδιαίτερα επώδυνη για όλους του έλληνες όπου δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται οι ελπίδες και αντοχές όλων μας.

Από τα βάθη της καρδιάς μου ΣΥΓΧΑΙΡΩ τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν και θέλω να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στον νέο αυτό κύκλο της ζωής τους και να θυμούνται πως  οι εξετάσεις αυτές ήταν   ουσιαστικά οι εναρκτήριες , γιατί στα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα δοκιμαστούν  και θα εξεταστούν  άπειρες φορές  ,  και άλλες φορές τα αποτελέσματα θα είναι ευχάριστα και  άλλες δυσάρεστα .

Ένα θέλω να θυμούνται όλοι οι μαθητές και κυρίως όσοι δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν τη χρονιά αυτή το στόχο τους  : κάθε αποτέλεσμα είτε αυτό  χαρακτηρίζεται επιτυχημένο είτε αποτυχημένο ,   θα χαρίζει  εμπειρία ,γνώση και ωριμότητα .

Πάντα ακολουθεί και η επόμενη μέρα με  τον καθένα εμπειρότερο και γνωστικότερο ,και η κάθε ημέρα θα περιμένει από όλους μας νέες  πράξεις και αποφάσεις που θα μας  δίνουν το περιθώριο να διορθώσουμε  ,να βελτιώσουμε  τις αδυναμίες μας  και να πλησιάσουμε  τα όνειρα και τους στόχους μας

Η ζωή εξελίσσεται  , τα χρόνια που έρχονται    είναι πολύ πιο ανταγωνιστικά και δύσκολα  από αυτά  που έφυγαν  , οι προκλήσεις μεγαλύτερες, αλλά και οι δυνάμεις ολων μας αλλά κυρίως της νεολαίας  ανεξάντλητες  .

Όλες τις δυσκολίες πρέπει να τις αντιμετωπίζει κανείςως πρόσκαιρες  με επιμονή ,αισιοδοξία , θάρρος ,  προσαρμοστικότητα και με την ελπίδα ότι ένας νέος κύκλος της ζωής  αρχίζει που δεν έχει κλείσει ακόμα .

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  και σε  όλους τους εκπαιδευτικούς και όλους τους γονείς για την αρωγή τους την δύσκολη αυτή χρονιά  στην οικοδόμηση του πνευματικού μέλλοντος της νεολαίας μας, μίας νεολαίας που ελπίζω και εύχομαι να πετύχει τους στόχους της για ένα καλύτερο αύριο για όλους και κυρίως για την πατρίδα μας .

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει