Συνάντηση, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη και του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιάννη Ιωαννίδη, για τη λειτουργία του εργοστασίου ζάχαρης των Σερρών

Share:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ

Αθήνα, 9 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη και του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιάννη Ιωαννίδη, για τη λειτουργία του εργοστασίου ζάχαρης των Σερρών.

Η αποφυγή ενδεχόμενης αναστολής λειτουργίας του εργοστασίου ζάχαρης Σερρών συζητήθηκε σε έκτακτη σύσκεψη στο ΥπΑΑΤ, ανάμεσα στον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη και τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ι. Ιωαννίδη.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, δήλωσε ότι είναι στις προθέσεις του Υπουργείου η συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου ζάχαρης Σερρών, καθώς και η στήριξη της τευτλοκαλλιέργειας μέσω της νέας ΚΑΠ, με εδική συνδεδεμένη ενίσχυση, γεγονός που θα δώσει κίνητρα στους αγρότες για αύξηση της παραγωγής.

«Τόσο τις προηγούμενες ημέρες, όπου είχα επαφές με τα συναρμόδια Υπουργεία, όσο και κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Ιωαννίδη, εκφράσθηκε το ενδιαφέρον από όλους για την απρόσκοπτη λειτουργία του εργοστασίου ζάχαρης και τη στήριξη της τευτλοκαλλιέργειας», δήλωσε ο κ. Λεονταρίδης μετά τη συνάντηση.

Συνάντηση του Αν. Υπουργού Θ. Λεονταρίδη με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Ιωαννίδη

Previous Article

Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιάννη Ιωαννίδη, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την ακαρπία της ελιάς

Next Article

Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη με εκπροσώπους χοιροτρόφων