Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Συνάντηση του κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη με τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο για τις σημαντικές αρχαιολογικές έρευνες στον Αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
Ν. Σερρών

  Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : «Συνάντηση του Βουλευτού Ν.Σερρών κ. Θεόφιλου  Λεονταρίδη με τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο για τις σημαντικές αρχαιολογικές έρευνες στον Αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης»

Συνάντηση με τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο είχε ο Βουλευτής Σερρών κ. Θεόφιλος  Λεονταρίδης για τις σημαντικές αρχαιολογικές έρευνες της Κ.Η’ Εφορίας προϊστορικών και κλασικών αρχαιοτήτων Σερρών που αποκάλυψαν σημαντικό ταφικό περίβολο μοναδικό στο είδος του στον Αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης. Οι συνεχιζόμενες φυσικά αρχαιολογικές έρευνες θα ρίξουν φως σε όλα όσα με επιφύλαξη λέγονται για την ύπαρξη σημαντικών ταφικών μνημείων στο εσωτερικό του περιβόλου.

 Ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος τόνισε στον κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη το αμέριστο ενδιαφέρον του Υπουργείου και του ίδιου προσωπικά, για τις σημαντικότατες αυτές ανασκαφές, οι οποίες θα συνεχιστούν με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και με περισσότερα κονδύλια από το Υπουργείο. Ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης ευχαρίστησε τον κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο για το ζωηρό του ενδιαφέρον και την πρόθεση του σε σύντομο χρονικό διάστημα να επισκεφθεί τον Αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης.

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει