Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Συνέχεια επισκέψεων μου στο νομό μας, για να ενημερώσω, όσο περισσότερους συμπολίτες μας, για το πρόγραμμά μας, να ζητήσω από όλους τους πολίτες να συμμετέχουν και να αγκαλιάσουν την προσπάθειά της ΝΔ.

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Συνέχεια επισκέψεων μου στο νομό μας , για να ενημερώσω , όσο περισσότερους συμπολίτες μας , για το πρόγραμμά μας , να ζητήσω από όλους τους πολίτες να συμμετέχουν και να αγκαλιάσουν την προσπάθειά της ΝΔ.

Δουλέψαμε πολύ και αποδείξαμε ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της κοινωνίας. Το λέμε με κάθε σεβασμό χωρίς αμετροέπεια με το βλέμμα στο μέλλον για το τι θέλουμε για τον κόσμο και την κοινωνία.

Ψηφίζουμε για τις ζωές μας, ψηφίζουμε για τις ζωές των νέων παιδιών μας, ψηφίζουμε για τον νομό μας , για καλύτερες συνθήκες που θα έρθουν μόνο μέσα από την ανάπτυξη και μέσα από τις ιδιωτικές επενδύσεις. Και αυτές τις ιδιωτικές επενδύσεις μόνο μία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να φέρει. Το πρόγραμμα της ΝΔ πρέπει να ολοκληρωθεί, με μια δεύτερη τετραετία της Νέας Δημοκρατίας, με μία ισχυρή, με μία σταθερή κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει