Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ν.Δ. υπό την Προεδρία του Κ.Καραμανλή

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ.  Ν. ΣΕΡΡΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

  Ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Νέας Δημοκρατίας, συμμετείχε σε Συνεδρίαση των Συντονιστών της Νέας Δημοκρατίας υπό την Προεδρία του κ. Κώστα Καραμανλή για τις εξελίξεις στο Ιράκ και τις επιπτώσεις στην Ελληνική Οικονομία.

     Στη συνεδρίαση των Συντονιστών της Νέας Δημοκρατίας και των κ. Γ. Σουφλιά, Ε. Μείμαράκη, θ. Ρουσσόπουλου, Δ. Σιούφα, υπό την Προεδρία του κ. Κώστα Καραμανλή συμμετείχε και ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Νέας Δημοκρατίας.

     Στην σύσκεψη τονίστηκε η ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων για την θωράκιση της ελληνικής οικονομίας από τις ενδεχόμενες συνέπειες της διεθνούς κρίσης.

     Επίσης, υποστηρίχθηκε η ανάγκη αποτελεσματικής εποπτείας στην αγορά των καυσίμων, ώστε να αποφευχθούν αδικαιολόγητες αυξήσεις και τάσεις κερδοσκοπίας, άμεση στήριξη του Τουρισμού καθώς και προώθηση προληπτικών μέτρων σε συνεργασία με τις χώρες της Ε.Ε, προκειμένου να αντιμετωπισθεί με ενιαία φωνή, το ενδεχόμενο κύμα προσφύγων.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραμανλής επεσήμανε ότι τις “εξελίξεις αυτές, πρέπει όλοι μαζί να τις αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα, με νηφαλιότητα και ψυχραιμία”.

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει