Συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Share:

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

Από την συνεδρίαση , μέσω τηλεδιάσκεψης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας .

«Έχουμε υποχρέωση κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι , να μαθαίνουμε από τα λάθη μας ,να τα διορθώνουμε και να προχωράμε μπροστά» τόνισε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στην εισήγηση του.
«Στις ιδιαίτερα επιβαρυμένες περιοχές όπου αναγκαστήκαμε να πάρουμε τα έκτακτα πιο σκληρά μέτρα όπως η περιοχή των Σερρών , της Θεσσαλονίκης , είναι χρέος των βουλευτών όχι μόνο να παρακολουθούμε την πρόοδο των διαδικασιών και των μέτρων αποκατάστασης και στήριξης των πληγέντων αλλά και είναι υποχρέωση να ¨ενοχλούμε¨ την Κυβέρνηση όποτε κρίνουμε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις ή αστοχίες».
Ειδική αναφορά έκανε ο Πρωθυπουργός στους κλάδους της εστίασης , του πολιτισμού και της διασκέδασης που πλήττονται ιδιαίτερα από τα περιοριστικά μέτρα , στηρίζοντας τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις.
«Επειδή η Κοινωνία εμπιστεύεται την Κυβέρνηση μας υπάρχει μία ρεαλιστική ελπίδα η οποία είναι εύλογη , ότι παρά τις δυσκολίες σχετικά σύντομα θα τελειώσουμε με αυτή την περιπέτεια και μετά μας περιμένουν καλύτερες ημέρες» σημείωσε ο Πρωθυπουργός.
«Αυτή την μάχη τη δίνουμε όλοι μαζί στην πρώτη γραμμή , ενωμένοι»

 

Previous Article

Γιορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Next Article

Γιορτή του Αγίου Κοσμά και του Αγίου Δαμιανού.