Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εθελοντή πυροσβέστη που έχασε την μάχη με τη ζωη!

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

Αυτές τις δύσκολες και δραματικές ώρες, τις γεμάτες αγωνία, η σκέψη όλων μας είναι στα μέτωπα της φωτιάς όπου με αυταπάρνηση πυροσβέστες, εθελοντές, πολιτική προστασία, λιμενικό , συνεπικουρούμενοι από τις αστυνομικές δυνάμεις και τον στρατό, αλλά και ξένες δυνάμεις δίνουν την μεγάλη μάχη με την πύρινη λαίλαπα .

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας απέναντι σ’ αυτούς τους μαχητές που δίνουν τον τιτάνιο και άνισο αυτό αγώνα διακινδυνεύοντας την ίδια τους την ζωή.

Αυτές τις στιγμές διακατέχει κι εμένα μεγάλη συγκίνηση και για ένα ακόμη λόγο.

Πριν από τρία χρόνια στις 28 Σεπτεμβρίου 2018 ένας μεγάλος μαχητής ο πυροσβέστης Σάββαρης Σάββας, ο κουνιάδος μου και πιστός συνεργάτης μου, έχασε την ζωή του εν ώρα καθήκοντος σε ηλικία 44 ετών, για να σβήσει τη φωτιά στο Λιμνοχώρι Σερρών .

Μας βύθισε στην θλίψη και σε ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ;

Εύχομαι σε όλους όσους αυτές τις ώρες δίνουν και την τελευταία ικμάδα της δύναμης τους για να σώσουν την ζωή , την περιουσία των συνανθρώπων μας και το φυσικό περιβάλλον, κάτω από αντίξοες συνθήκες, να γυρίσουν στα σπίτια τους υγιείς, σώοι και αβλαβείς.

Όσον αφορά δε τους τυχόν εμπρηστές ή όσους κρύβονται πίσω από αυτούς ως πιθανοί ηθικοί αυτουργοί πρέπει να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία και τώρα και στο μέλλον για τις εγκληματικές τους πράξεις .Είναι όμως αδήριτη η ανάγκη να ενωθούμε όλοι, γιατί οι κίνδυνοι της κλιματικής αλλαγής είναι μπροστά μας, και να ετοιμαστούμε γιατί τα δύσκολα δεν έχουν ακόμη περάσει.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εθελοντή πυροσβέστη που έχασε την μάχη με τη ζωη!

 

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει