Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Την Κυριακή αυτή δεν πρέπει να λείπει κανείς από τις κάλπες. Σας καλώ όλους τώρα να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης, στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Ν.Δ, για την οποία όλοι μαζί δώσαμε αγώνες κατά το παρελθόν και καταφέραμε πολλά!

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Την Κυριακή αυτή δεν πρέπει να λείπει κανείς από τις κάλπες. Η ψήφος είναι το πιο ισχυρό όπλο που έχει στα χέρια του ο πολίτης για να παρέμβει και να αποφασίσει ποιος και πώς θα τον κυβερνήσει. Είναι πολύτιμη.

Δουλέψαμε πολύ και αποδείξαμε ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της κοινωνίας. Το λέμε με κάθε σεβασμό ,χωρίς αμετροέπεια, με το βλέμμα στο μέλλον για το τι θέλουμε για τον κόσμο και την κοινωνία.

Ψηφίζουμε για τις ζωές μας, ψηφίζουμε για τις ζωές των νέων παιδιών μας, ψηφίζουμε για τον νομό και την πατρίδα μας , για καλύτερες συνθήκες , που θα έρθουν μέσα από την ανάπτυξη και τις σημαντικές αλλαγές που πρέπει να συνεχιστούν στον τόπο μας .

Σας καλώ όλους τώρα να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης , στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Ν.Δ , για την οποία όλοι μαζί δώσαμε αγώνες κατά το παρελθόν και καταφέραμε πολλά!

Για να πετύχουμε περισσότερα !

Με όλους εσάς στην πρώτη γραμμή γιατί μας πολλά μας ενώνουν και ελάχιστα μας χωρίζουν !

Για το καλό της πατρίδας μας .

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει