Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Τον προστάτη τους Άγιο Ιωάννη Ελεήμονα, τίμησε το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σερρών στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνος Σερρών.

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Τον προστάτη τους Άγιο Ιωάννη Ελεήμονα, τίμησε το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σερρών στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνος Σερρών, όπου και τελέστηκε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των εθελοντών, μελών των Δ.Σ. και δωρητών του Τμήματος.

Ο Ερυθρός Σταυρός και οι άνθρωποί του είναι το σύμβολο της αλτρουιστικής προσφοράς στον συνάνθρωπο . Ταυτόχρονα είναι και η έμπρακτη πραγμάτωση του οράματος ενός κόσμου που πορεύεται με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και προοδεύει συνολικά μέσω του ανθρωπισμού

Ε.Ε.Σ. Σερρών.

Τεράστια η προσπάθεια που καταβάλλει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και αφάνταστα σημαντική η συνεισφορά του Τμήματος Σερρών στην τοπική κοινωνία .

Εύχομαι υγεία και δύναμη στο Διοικητικό Συμβούλιο και τους Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος και ο Άγιος να τους καθοδηγεί σε κάθε αγώνα για βοήθεια που δίνουν για τον συνάνθρωπο τους .

Εύχομαι ο Θεός να αναπαύσει όλες τις ψυχές των εθελοντών , μελών των Δ.Σ και δωρητών του Τμήματος Ε.Ε.Σ Σερρών .

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει