Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Υποτροφίες και φοιτητικά επιδόματα σε 40 φοιτητές και φοιτήτριες , που διακρίθηκαν για την πρόοδο στις σπουδές και το ήθος τους , δόθηκαν από τον Σεβασμιότατο Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου.

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Υποτροφίες και φοιτητικά επιδόματα σε 40 φοιτητές και φοιτήτριες , που διακρίθηκαν για την πρόοδο στις σπουδές και το ήθος τους , δόθηκαν από τον Σεβασμιότατο Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου , μετά την ολοκλήρωση του Εσπερινού στον Άγιο Βασίλειο στο Λευκώνα Σερρών .

Την Δευτέρα το απόγευμα ακολούθησε η κοπή Βασιλόπιτας κατά τη σύναξη των φοιτητών – νέων της περιοχής Σερρών και Νιγρίτας , σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών, παρουσία του Μητροπολίτη κ. κ. Θεολόγο .

Ακολούθησε επίκαιρη ομιλία του Σεβασμ. Ποιμενάρχη μας κ. κ. Θεολόγο , και είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με τις νέες και τους νέους του Γραφείου Νεότητας της Μητρόπολης .

Μία βραδιά με τα νιάτα που μας γέμισαν με ζωντάνια , όνειρα , ελπίδα Το μέλλον μας !

Εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία , αγάπη και ειρήνη σε όλους . πρόοδο και επιτυχίες στις νέες και τους νέους φοιτητές μας .

Εύχομαι η νέα αυτή χρονιά αυτή , αλλά και οι υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν , να τους οδηγήσουν μέσα από ευκολοδιάβατους δρόμους στην πραγματοποίηση των ονείρων και προσδοκιών τους !

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει