Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Όλοι οι δικαιούχοι εργαζόμενοι όλου του Νομού θα συνεχίσουν να παίρνουν το επίδομα παραμεθόριων περιοχών

 

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. Ν. ΣΕΡΡΩΝ
Αν. Τομεάρχης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων

 

Αθήνα , 20-10-2011

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Όλοι οι δικαιούχοι εργαζόμενοι όλου του Νομού θα συνεχίσουν να παίρνουν το επίδομα παραμεθόριων περιοχών»

 Ο Νομός μας παραμένει οριστικά στο σύνολό του παραμεθόριος παρά τον κίνδυνο που προς στιγμήν είχε διαφανεί, ο χαρακτηρισμός αυτός να ανατραπεί μερικώς, στα πλαίσια της ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου και ειδικότερα για το επίδομα.

Για το θέμα αυτό είναι γνωστό από Δελτία Τύπου της 12ης και 13ης Οκτωβρίου 2011 ότι ο  Θεόφιλος Λεονταρίδης είχε αλλεπάλληλες επαφές με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στις επαφές αυτές ο Υπουργός είχε δεσμευτεί ότι θα επανεξετάσει το θέμα και θα δώσει λύση μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Ταυτόχρονα ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης στις 13-10-2011 είχε μιλήσει και στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων  της Βουλής στο Πολυνομοσχέδιο – Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις – για την αναγκαιότητα της συνέχισης καταβολής του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών σε ολόκληρο το Νομό και όχι μόνο στη ζώνη των 20 χλμ. Επίσης μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής για το ίδιο θέμα.

Πράγματι ο κ. Βενιζέλος στις 17-10-2011 έφερε στη Βουλή τροποποίηση του σχετικού άρθρου με βάση την οποία  ο νομός μας παραμένει στο σύνολό του παραμεθόριος όπως είχε χαρακτηρισθεί με τον Ν3714/2008 και έτσι οι εργαζόμενοι όλου του Νομού θα παίρνουν το επίδομα παραμεθορίων περιοχών.

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει