Λειτουργία Σιδηροδρομικού Σταθμού Ροδόπολης

Share:

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ.  Ν. ΣΕΡΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       

Θέμα: « Λειτουργία Σιδηροδρομικού Σταθμού Ροδόπολης»

Συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Χατζηδάκη, είχε ο Βουλευτής κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, για τα προβλήματα που προέκυψαν, σχετικά με τον τρόπο  λειτουργίας του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ροδόπολης.

Ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης τόνισε στον κ. Υπουργό την αναγκαιότητα εύρυθμης λειτουργίας του Σταθμού, γιατί ο αυτός ο Σταθμός εξυπηρετεί τους δημότες μιας ακριτικής περιοχής, με πολλά προβλήματα και είναι το μοναδικό μέσο μαζικής μεταφοράς προς τα αστικά κέντρα.

Η εύρυθμη λειτουργία του Σταθμού υποβοηθά:

1. Στη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου Κερκίνης, που αποτελείται από 17 χωριά με πολλές ανάγκες.

2. Στη δυνατότητα της περιοχής να αναπτυχθεί τουριστικά ( υδροβιότοπος Κερκίνης,  Οικοτουρισμός, Όρος Μπέλλες κ.λ.π.)

3. Στην οικονομική και κοινωνική στήριξη της αποκομμένης περιφέρειας με έντονα τα σημάδια εγκατάλειψης, ώστε οι κάτοικοι να μείνουν στην περιοχή τους και να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης επικοινώνησε με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Σ.Ε κ. Μιχόπουλο ο οποίος δεσμεύτηκε ότι:

Προσωρινά οι επιβάτες του Σταθμού Ροδόπολης θα εξυπηρετούνται από πράκτορα ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα σε 8-10 ημέρες, μέχρι να γίνει ο διαγωνισμός για την ανάληψη της έκδοσης εισιτηρίων, που είναι σε διαδικασία, από νέο πράκτορα.

Ο Ο.Σ.Ε θα παρακολουθεί στενά τη λειτουργία του Σταθμού και μετά την ολοκλήρωση των έργων που γίνονται στις γραμμές, θα επανεξετάσει το όλο θέμα και τα προβλήματα που τυχόν θα ανακύψουν.

Previous Article

Δικαίωση των προσπαθειών του Βουλευτή κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη, για την ένταξη του Ν. Σερρών ως παραμεθόριος στο σύνολό του και για το επίδομα των 120 Ευρώ

Next Article

Δικαίωση των προσπαθειών του Βουλευτή κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη, για το επίδομα των 120 Ευρώ των παραμεθορίων περιοχών, μετά από πολύμηνη μάχη