Λύση του προβλήματος πόσιμου νερού του Δ.Δ. Εμμ. Παπά

Share:

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ.  Ν. ΣΕΡΡΩΝ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

θέμα: «Λύση επιτέλους του προβλήματος πόσιμου νερού του Δ.Δ. Εμμ. Παπά από τον Βουλευτή κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη»

 

Άμεση επίλυση για το πρόβλημα του πόσιμου νερού που εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ταλαιπωρεί τους κατοίκους τοY Δ,Δ. Εμμ. Παπα δίνεται με το έργο της αξιοποίησης της υδρευτικής γεώτρησης που θα τροφοδοτεί το ιστορικό χωριό με 150 κυβικά καθαρό νερό για τις ανάγκες των κατοίκων.
Συγκεκριμένα μετά από επίμονες προσπάθειες του Βουλευτή κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη να καταστήσει σαφές στους αρμοδίους ότι υπάρχει αναγκαιότητα να χρηματοδοτηθεί η συγκεκριμένη γεώτρηση που με τις μελέτες του Δημάρχου Εμμ. Παπά και του Προέδρου του τοπικού Συμβουλίου Δ,Δ. Εμμ. Παπα αποδεικνύεται ότι το νερό που προέρχεται από την γεώτρηση είναι επαρκές υγιεινό και θα λύσει το θέμα ύδρευσης του χωριού, θα καταβληθεί το ποσό που απαιτείται για την ολοκλήρωση του έργου.
Ως γνωστόν οι μελέτες που έγιναν έως τώρα και οι αναλύσεις του πόσιμου νερού για το Δ.Δ. Εμμ Παπά αποδεικνύουν ότι το νερό είχε μεγάλη ποσότητα νιτρικών και ήταν ακατάλληλο για την υγεία των κατοίκων.
Ο Βουλευτής κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης αφού τόνισε ότι η άμεση έναρξη του έργου αξιοποίησης της υδρευτικής γεώτρησης θα δώσει τέλος στο χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων του Εμμ. Παπα και θα είναι ένα ουσιαστικό έργο για το χωριό, επίσπευσε τις διαδικασίες για την εκταμίευση των χρημάτων, ώστε σε λίγε μέρες να αρχίσει και να ολοκληρωθεί το έργο.

Previous Article

Ομιλία για την κατάσταση της οικονομίας και τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου

Next Article

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή είχε ο Βουλευτής Σερρών κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, όπου συζήτησαν προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ν. Σερρών σ’ ότι αφορά την ανάπτυξη, την οικονομία και την Αγροτική Παραγωγή