Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

«Μετά από ένα τραγικό γεγονός ήρθε και μια ευχάριστη είδηση»

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

«Μετά από ένα τραγικό γεγονός ήρθε και μια ευχάριστη είδηση»

Μετά από συνεχή επικοινωνία που είχα με το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έφτασε ο οικίσκος τον οποίο ζήτησα εκ μέρους της οικογένειας που κάηκε ολοσχερώς το σπίτι τους στο Μεγαλοχώρι Σερρών.

Ως γνωστόν, ένα άτυχο περιστατικό είχε ως συνέπεια να καεί το σπίτι ενός συμπατριώτη μας στο Μεγαλοχώρι Σερρών. Από την πρώτη στιγμή και μετά από συνάντηση με την οικογένεια βήμα-βήμα προχώρησα σε αναζήτηση λύσης προσφεύγοντας στο Υπουργείο Μετανάστευσής και Ασύλου για να μας βοηθήσει.

Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας ανταποκρίθηκε άμεσα και δια της Διευθύντριάς του , κυρίας Αγγέλικας Χάντζου , με την οποία είχα διαρκή επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες, έδειξε την ανθρώπινη ευαισθησία της και έστειλε τον μικρό οικίσκο από την κάτω Μηλιά Πιερίας για να εγκατασταθεί η οικογένεια μέχρις ότου αποκατασταθούν οι βλάβες που υπέστη το σπίτι τους.

Ταυτόχρονα είχαμε απευθυνθεί σε ένα φίλο συμπατριώτη της οικογένειας να δει από κοντά στην Κάτω Μηλιά Πιερίας εάν ο οικίσκος πληροί τις προϋποθέσεις (κουζίνα, μπάνιο, κλπ) ώστε να προχωρήσει στη μεταφορά.

Όπως και έγινε.

Ο οικίσκος έφτασε και τοποθετήθηκε στο οικόπεδο της οικογένειας .

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τη Διευθύντρια του Γενικού Γραμματέα Υποδοχής και Ασύλου , τόσο εγώ όσο και η οικογένεια , για τη στήριξη , βοήθειά , συμπαράσταση και το ανθρώπινο πρόσωπο που επέδειξαν σε μία τραγική για την οικογένεια στιγμή .

Τους ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη στη αποκατάσταση της κατεστραμμένης οικίας τους . Είμαστε κοντά τους !

 

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει