ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. Ν. ΣΕΡΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύσκεψη του Τομέα Γεωργίας της Νέας Δημοκρατίας υπό την Προεδρία του Κόμματος κ. Κώστα Καραμανλή πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στην οποία συμμετείχε και ο Βουλευτής κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης.
Κατά την σύσκεψη συζητήθηκαν οι τελευταίες δυσμενείς εξελίξεις στο θέμα του βαμβακιού, τα προβλήματα που υπάρχουν σε μία σειρά άλλων προϊόντων όπως σιτηρά, βιομηχανική ντομάτα, καπνός, οπωροκηπευτικά, ρύζι, πατάτες κλπ. που έχουν ως αποτέλεσμα τη δραματική μείωση του εισοδήματος των αγροτών.
Επίσης τονίστηκαν, η απραξία της Κυβέρνησης όσον αφορά το θέμα των αποζημιώσεων από τις καταστροφές σης καλλιέργειες, η καθυστέρηση στο έργα τον Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου στήριξης καθώς και των προγραμμάτων των Νέων Αγροτών,
Ιδιαίτερα επισημάνθηκαν οι κακοί χειρισμοί της Κυβέρνησης στο θέμα του κανονισμού του Βαμβακιού που είχαν ως αποτέλεσμα να μειώσουν σημαντικά το εισόδημα τον Βαμβακοπαραγωγών αλλά και η αναξιοπιστία του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Γεωργίας με το θέμα της επιστροφής των 50 δρχ. που είχαν υποσχεθεί στους παραγωγούς.