Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

«Τακτικό Μέλος της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας ορίστηκε ο Θεόφιλος Λεονταρίδης»

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

«Τακτικό Μέλος της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας ορίστηκε ο Θεόφιλος Λεονταρίδης»

Τακτικό μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Βουλής Των Ελλήνων στην Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) ορίστηκε ο Βουλευτής Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης με απόφαση του Προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνου Τασούλα. Στην ΔΣΟ μετέχουν ορθόδοξοι κατά το θρήσκευμα βουλευτές από κοινοβούλια χωρών της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ασίας, της Αφρικής, καθώς και από την Αυστραλία.

Σκοπός της αποτελεί, μεταξύ άλλων, η ανάπτυξη της Ορθόδοξης πολιτιστικής κληρονομιάς, η ενίσχυση της επικοινωνίας των μελών της για την προώθηση του ρόλου της Ορθοδοξίας στην αντιμετώπιση των σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων επί τη βάσει των αρχών της δημοκρατίας και των αξιών του χριστιανισμού, η συμβολή στο σύγχρονο παγκόσμιο διάλογο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ειρηνική συνύπαρξη των λαών.

Στο πλαίσιο της ΔΣΟ λειτουργούν οι εξής επιτροπές:

1)Οικονομικών, 2)Κανονισμού, 3)Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, 4)Πολιτισμού, 5)Διεθνούς Πολιτικής, 6)ΜΜΕ, 7) Κοινωνικών Υποθέσεων,Οικογένειας και Μητρότητας, 8)Παιδείας.

Η Βουλή Των Ελλήνων συμμετέχει με αντιπροσωπεία 5 τακτικών μελών.

Η διοικητική υποστήριξη της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας της Βουλής, στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας ανήκει στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων.

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει